Юриен Тимбер все още не иска да премине в Манчестър Юнайтед заради предстоящия Мондиал


Юриен Тимбер все още не иска да премине в Манчестър Юнайтед заради предстоящия Мондиал
Снимка: Gettyimages

2291 0

Манчестър Юнайтед най-вероятно ще се размине с още една от своите трансферни цели през летния трансферен прозорец. Става въпрос за централния бранител на Аякс Юриен Тимбер, който е желан на „Олд Трафорд“ от бившия мениджър на нидерландския шампион и настоящ на Юнайтед – Ерик Тен Хаг.

Голямото предимство за ‚червените дяволи“ е именно фактът, че Тен Хаг е работил с Тимбер и отлично познава качествата му от съвместната им работа с Нидерландия. Колебливите игри на Хари Магуайър и Рафаел Варан са принудили нидерландския треньор на „червените“ да търси нови попълнения за заздравяване на защитата.

Проблемът тук е, че Тимбер се дърпа за трансфер в Манчестър Юнайтед на този етап. Причината за това е, че няма гаранция за него дали ще играе редовно, а така има голяма вероятност да изгуби своята добра форма за предстоящото през ноември Световно първенство в Катар. 20-годишният футболист не би искал да предприема и риска да отиде в далеч по-силно първенство точно преди шампионата на планетата.

Иначе самият Тимбер е отворен за трансфер на „Олд Трафорд“, но на по-късен етап.

По този начин „червените дяволи“ ще се разминат с втора трансферна цел, след като силно желаният от тях - Дарвин Нунес, премина в големия враг Ливърпул.

Силите на ръководството на Юнайтед в момента са насочени към привличането на друг холандец, с когото Тен Хаг е работил – Френки де Йонг от Барселона, който обаче също не иска да облече екипа на тима от Манчестър. Други цели пред клуба са Кристиян Ериксен от Брентфорд и Антъни от Аякс.

Вижте още: Манчестър Юнайтед се доближава до Френки де Йонг

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички