Ман Юнайтед все по-близо до това да привлече Френки де Йонг


Ман Юнайтед все по-близо до това да привлече Френки де Йонг
Снимка: Getty Images

2709 0

Разговорите между Манчестър Юнайтед и Барселона за потенциален трансфер на Френки де Йонг навлизат в по-напреднала фаза, твърдят медиите в Англия. Каталунският клуб е готов да продаде 25-годишния си халф за правилната според тях цена, а „червените дяволи“ желаят да се подсилят с футболиста на „блаугранас“.

Градският съперник на Юнайтед от Манчестър Сити също следи ситуацията, като „гражданите“ дори са готови да пратят обратно в Барселона Бернардо Силва по сделката, но сякаш Юнайтед вече е стигнал до финалната част в преговорите с испанския клуб, както пише MEN.

Манчестър Юнайтед иска да плати 70 милиона веднага и в допълнение още 10 милиона за Де Йонг, докато Барселона държи да получи сума, близка до 100 милиона без бонусите, което усложнява разбирателството между клубовете.

Де Йонг играе за Барселона от 2019-а година, когато акостира от Аякс и наскоро призна, че „играе за най-големия футболен клуб“ и потвърди, че няма новини за неговото бъдеще на „Камп Ноу“.

А кой може да замени Пике, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички