Пол Погба разкри момента, в който отношенията му с Жозе Моуриньо в Манчестър Юнайтед се сринаха


Пол Погба разкри момента, в който отношенията му с Жозе Моуриньо в Манчестър Юнайтед се сринаха
Снимка: Getty Images

1204 0

Доскорошният футболист на Манчестър Юнайтед Пол Погба за пореден път проговори за влошените отношения с бившия мениджър на Манчестър Юнайтед" Жозе Моуриньо. Французинът сподели, че португалският треньор е поставил под въпрос контузията на полузащитника, когато той е заминал за Маями за рехабилитационна програма.

29-годишният играч се радваше на успешно начало под ръководството на наставника, като в първия им съвместен сезон спечелиха три трофея.

В новия си документален филм за компанията "Amazon" Погба разказва за момента, в който Моуриньо е започнал да си навлича гнева му.

"Започна, когато получих травма. Казах, че отивам в Маями, за да се подложа на рехабилитация. Един папарак направи снимка на Зулай (съпругата му) и на мен. Жозе изпрати снимката на Мино Райола. Това изобщо не ми хареса, той му отговори, че е в отпуск, когато ние се подготвяме за сезона.

"Казах на Моуриньо сериозно ли говориш? Контузен съм. Тренирам три пъти на ден тук. За кого ме смятате? За мен беше новост да имам проблем с треньора си", сподели Погба.

Meждувременно Пол Погба се нахвърли върху Манчестър Юнайтед.


 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички