Вердер Бремен иска да задържи Груев под натиска на Аякс


Вердер Бремен иска да задържи Груев под натиска на Аякс
Снимка: Getty Images

5751 0

Вердер (Бремен) няма никакво намерение да се разделя с Илия Груев-младши, заяви директорът на германския клуб - Франк Бауман. От Аякс са предложили 1.5 млн. евро за младежкия ни национал, но от ръководството на "докерите" са оптимисти, че ще задържат 22-годишния халф и дори планират удължаване на договора му. Настоящият контракт на българския талант е до лятото на 2023 година.

" Целта ни е да го задържим, надяваме се да успеем да го включим в предстоящия лагер, но тепърва ще се водят разговори. Ясно ни е, че представлява интерес и за други клубове, но ние сме оптимисти.", призна Бауман пред немското издание Bild.

За Вердер предстои подготвителен лагер в Цилертал, Австрия, който ще стартира на 30 юни, като през сезон 2022/2023 тимът ще играе в Първа Бундеслига, след като завърши на второто място във второто ниво на Германия.

През изминалия сезон Груев записа 26 мача във Втора Бундеслига, като стартира като титуляр в 11 от тях. Освен Аякс, редица германски клубове също са по петите на Груев, пишат медиите в страната.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички