Ерик тен Хаг бе изпратен по наистина емоционален начин


Ерик тен Хаг бе изпратен по наистина емоционален начин
Снимка: Getty Images

1553 0

Отборът и привържениците на Аякс изпратиха своя мениджър Ерик тен Хаг подобаващо у дома. Тимът имаше нужда от победата, за да си гарантира титлата в Ередивизи и го направи с безапелационното 5:0. След края на мача обаче, по време на празненствата при награждаването, легенда на Аякс и Манчестър Юнайтед размени много силни думи с нидерландския специалист.

Бившият вратар Едвин ван дер Сар, който в момента е директор в Аякс излезе на стадиона с микрофон в ръка и просълзи феновете на нидерландския гранд с много силно изказване по адрес на Тен Хаг

"Ерик, смятам, че си много странен човек. Доста честно не съм успявал да те разбера. Ти обаче направи наистина много за този отбор. Доминиращ футбол, редица трофеи, изведе ни и до полуфинал в Шампионска лига. Сега ти напускаш за клуб, който също е много близо до сърцето ми. Желая ти само и единствено най-доброто там. Всички ние ти благодарим, Ерик тен Хаг", категоричен бе Ван дер Сар.

Новият мениджър на Манчестър Юнайтед си тръгва от Аякс на върха. От следващия сезон той ще ръководи английския гранд, а вече дори е започнал да мисли за селекцията, която ще трябва да прави през лятото.

Наскоро се появи информация, че Тен Хаг си е избрал и помощник, който ще бъде на скамейката до него за мачовете на английския гранд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички