Ливърпул стартира преговори с Роберто Фирмино, ще опита да го задържи за по-дълго


Ливърпул стартира преговори с Роберто Фирмино, ще опита да го задържи за по-дълго
Снимка: Getty Images

4308 0

Английският гранд Ливърпул е взел важно решение за бъдещето си. Управата на мърсисайдци е готова да седне на масата за преговори със своята бразилска звезда - Роберто Фирмино, и да удължи неговия контракт, твърди изданието "Football Insider".

Според информацията не само ръководството, но и самият мениджър - Юрген Клоп, са останали страшно доволни от изявите на Фирмино през настоящата кампания и са решили да го възнаградят с нов контракт, който ще го задържи на "Анфийлд" за по-дълго.

Припомняме, че през изминалия летен трансферен прозорец се появиха всякакви информации, съобщаващи, че тимът ще се раздели с Боби Фирмино, когато изтече настоящият му договор в края на текущата кампания.

Фирмино пристигна на "Анфийлд" от немския Хофенхайм за сумата от 41 милиона евро. Той много бързо се превърна в ключов футболист на Юрген Клоп, а според мнозина и легенда на тима. За мърсисайдци той има 345 мача, в които се е отчел със 106 попадения и 78 асистнеции. Предстои да разберем дали ще се задържи за по-дълго в английския гранд.

Междувременно Ливърпул бе единственият английски отбор, който не спечели групата си в Шампионска лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички