"Юрген Клоп ще се фокусира много върху него": Кларънс Зеедорф смята, че Ливърпул има играч, който наподобява Карим Бензема


"Юрген Клоп ще се фокусира много върху него": Кларънс Зеедорф смята, че Ливърпул има играч, който наподобява Карим Бензема
Снимка: Getty Images

7131 0

След тежкото поражение на Ливърпул от Наполи в Шампионска лига, бившият полузащитник на Милан Кларънс Зеедорф сравни нападателя на мърсисайдци Роберто Фирмино със звездата на Реал Мадрид Карим Бензема!

Бразилецът бе предпочетен пред уругваеца Дарвин Нунес в титулярния състав за битката в Неапол и въпреки че не успя да отбележи гол, Зеедорф е на мнение, че Юрген Клоп трябва винаги да разчита на него:

"Аз бих пускал винаги Фирмино като титуляр. В последните години Ливърпул постигна успехи, защото той е малко като Карим Бензема в Реал Мадрид", изрази мнението си Зеедорф, цитиран от "Tutto Mercatto" и обясни защо мисли така:

"Фирмино знае как да играе по-дълбоко по терена и да се мести към крилата. Той е "деветка", която може да разчете от какво има нужда отборът в даден момент. Юрген Клоп ще се фокусира много върху него през този сезон, независимо от пристигането на Дарвин Нунес".

Говорейки за самия мач, Зеедорф каза, че стадионът на Наполи е трудно за гостуване място: ""Диего Армандо Марадона" веднага те кара да разбереш, че тук не можеш да излезеш за разходка и мисля, че играчите на Ливърпул много бързо го научиха".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - "Клоп може да преглътне загубата, но не и липсата на желание у играчите на Ливърпул"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички