Реал Мадрид с информация за контузията на Бензема


Реал Мадрид с информация за контузията на Бензема
Снимка: GettyImages

1929 0

От Реал Мадрид официално обявиха резултатите от медицинските прегледи на Карим Бензема, който получи контузия снощи по време на мача срещу Селтик в мач от Шампионската лига. 34-годишният френски нападател напусна терена в 30-ата минута на двубоя, след като получи травма.

След тестовете, направени на нашия играч Карим Бензема от медицинските служби на Реал Мадрид, той е диагностициран с нараняване на полусухожилния мускул и претоварване на квадрицепса  в дясното бедро.Възстановяването му ще продължи да се оценява", написаха от клуба на официалния си сайт.

Очертава се Бензема да бъде аут от сметките за мача срещу Майорка от Ла Лига и сблъсъка от Шампионска лига срещу РБ Лайпциг. В следващите дни ще има яснота точно колко време Карим ще бъде извън строя.

Иначе Еден Азар, който го замени снощи в Глазгоу, блесна срещу шампиона на Шотландия. Белгиецът вкара гол и асистира за попадение на Лука Модрич.

А ето какво каза по-рано Карло Анчелоти за състоянието на Бензема.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички