Върджил ван Дайк изрази увереност, че Ливърпул ще се справи с проблемите


Върджил ван Дайк изрази увереност, че Ливърпул ще се справи с проблемите
Снимка: Getty Images

1355 0

Централният защитник и лидер в отбраната на Ливърпул - Върджил ван Дайк, даде интервю пред клубния сайт на мърсисайдци след болезнената загуба от Наполи на старта на груповата фаза в Шампионска лига.

"Разбира се, че сме разочаровани. Не сме в най-добрата си форма, но аз съм уверен, че ще успеем да обърнем ситуацията", започна нидерландският бранител.

"Нуждаем се един от друг, трябва да сме задружни - не само ние играчите, а целият клуб. Очевидно е, че ние сме човешки същества и искаме да се представяме възможно най-добре, но понякога имаш и трудни периоди, а в момента сме точно в такъв. Сигурен съм, че можем да се справим с него и да се наслаждаваме на нашия си футбол отново".

"Ситуацията е такава, каквато е. Има още много мачове за изиграване, но винаги е добре да тръгнеш с победа. Следващият двубой от Шампионска лига ще бъде срещу Аякс у дома и ще се нуждаем от феновете", каза още Ван Дайк.

*Преди сблъсъка с Аякс на 13 септември, за Ливърпул предстои домакинство на Уулвс от 7-ия кръг на Острова - 10 септември, 17:00 часа!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - "Не е толкова трудно за обяснение" - коментарът на Юрген Клоп след Наполи 4:1 Ливърпул

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички