Юрген Клоп се скъса да хвали Манчестър Сити, но не пропусна и да се закани на "гражданите"


Юрген Клоп се скъса да хвали Манчестър Сити, но не пропусна и да се закани на "гражданите"
Снимка: Getty Images

1321 0

Наставникът на Ливърпул - Юрген Клоп, заяви, че предстоящият мач на мърсисайдци срещу Манчестър Сити ще бъде най-трудният за неговия тим. Той определи "гражданите" като най-силния отбор, но вярва, че възпитаниците му могат да победят на "Етихад".

Клоп "заля" Ман Сити с похвали

"Колкото по-дълго продължава една серия, толкова по-вероятно е тя да приключи. Каквото се случи милата година или дори преди това, няма значение. Това е само спомен. Ние трябва да сме готови за утрешния ден. Ако успеем да бъде наистина неудобни за тях, тогава имаме шанс. Ако те се чувстват комфортно в своята игра, няма отбор, който да ги победи. Ако можем да променим това, имаме шанс. Не си спомням какъв е бил съставът ни миналата година, когато сме гостували тук. Не искам да правя сравнения. През миналия сезон просто не бяхме достатъчно добри", сподели Клоп.

"Това ще е голям мач срещу най-добрия отбор в света в последните години. Това е огромно предизвикателство за всеки един отбор по света, за нас също. Не мога да кажа нещо, което би ги направило по-слаби, отколкото са".

"Не знам дали съперничеството между нас и Сити е най-голямото във Висшата лига, но знам, че от години това е най-трудният мач, който може да изиграете".

"Всички, които се върнаха след паузата за националните отбори, са във форма, така че трябва да вземем решения. Ще погледнем в очите на играчите, ще говорим с тях и ще вземем решенията. Нунес се намира в много добра форма, така че трябва да го използваме възможно най-често", добави още германският специалист.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Какво каза Пеп Гуардиола преди голямото английско дерби.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички