"Бях им фен": Легенда на Манчестър Сити призна защо изпуснал трансфер в Ливърпул


"Бях им фен": Легенда на Манчестър Сити призна защо изпуснал трансфер в Ливърпул
Снимка: Getty Images/Gulliver

6286 0

Легендата на Манчестър Сити - Серхио Агуеро, сподели любопитни подробности за клубните си пристрастия като дете. Голаджията не крие, че преди години е симпатизирал на един от най-големите съперници на "гражданите".

Аржентинецът е подкрепял Ливърпул. За него битките с "червените" винаги са били специални. Той отговори и дали е бил близо до трансфер на "Анфийлд".

"Харесвах Ливърпул, когато бях по-млад заради Оуен, който също тъкмо беше започнал. Дори, когато играех на своя Playstation, се опитвах да съм като Оуен", сподели Агуеро пред "Stake" и продължи.

"През 10-те ми години в Сити имахме страхотни мачове с Ливърпул. После дори се увеличиха, когато се борихме един срещу друг за Висшата лига. Отбелязвал съм някои важни голове, но никога не успях на "Анфийлд", добави той и отговори на въпрос дали е можел да облече червената фланелка.

"Наистина не знам.  Четох, че не искали да изпратят оферта, защото съм бил много млад и трансфер изглеждал твърде рисков", завърши Серхио Агуеро.

Аржентинецът на "Етихад"

Централният нападател има 390 мача с екипа на "гражданите", в които записва 260 попадения и 73 асистенции, държейки рекорда за голмайстор номер 1 в историята на Манчестър Сити.

Неотдавна суперзвезда на Ливърпул изравни постижение на Агуеро във Висшата лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички