"Като да гледаш порно": Играч на Ливърпул със странен коментар след велика победа


"Като да гледаш порно": Играч на Ливърпул със странен коментар след велика победа
Снимка: GettyImages

3528 0

Националният отбор на Аржентина нанесе първо поражение на Бразилия като домакин в световни квалификации. Колкото и трудно да е за проумяване, загубата за "селесао" с 0:1 на "Маракана" е първа за страната у дома.

Освен това ситуацията за отбора стана още по-деликатна след третата поредна загуба (и четвърти пореден мач без победа). Бразилия е на шестото място с едва седем точки от шест изиграни срещи. Аржентина пък остава лидер с 15 пункта от същия брой изиграни двубои.

След срещата световните шампиони бяха радостни от победата. Един от играчите с ключови заслуги за успеха в Катар 2022 пък се отличи с култов коментар. Той сравни победата на "Маракана" с това "да гледаш порно".

"Да победиш Бразилия на "Маракана" в мач от световните квалификации е като да гледаш порно" - заяви МакАлистър, цитиран от редица медии в страната, на Острова и по цял свят.

Интересното е, че това не е първият случай, в който звездата на Ливърпул прави подобен коментар. Преди време той написа епично предложение за секс с неговата приятелка в социалните мрежи.

Все пак големият сблъсък бе помрачен от сблъсъци между полицията и фенове. Самият Меси коментира, че това е "лудост" и трябва да се прекрати (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички