Юрген Клоп с първи коментар за Суперлигата: Мнението ми не се е променило


Юрген Клоп с първи коментар за Суперлигата: Мнението ми не се е променило
Снимка: Getty Images/Guliver

2306 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп коментира новосъздадената европейска Суперлига, в която и неговият клуб е пряко въвлечен. Германецът е категоричен, че той и играчите не знаят нищо повече от това, което излиза в медиите. Освен това Клоп подчерта, че мнението му за Суперлигата, споделено преди две години, не се е променило. Тогава Клоп заяви, че се надява Суперлигата никога да не се осъществи.

"Мнението ми не се е променило. Очевидно хората не са щастливи. Аз обаче не мога да кажа нищо повече от това, което пише във вестниците, тъй като ние, играчите, не сме въвлечени в този процес. Ще ви кажа какво не харесвам: футболен клуб Ливърпул е много повече от някакви решения. Най-важните неща във футбола са феновете и отбора и трябва да гарантираме, че нищо няма да застане между тях.

"Не мога да кажа защо 12-те клуба са взели това решение. Някои неща във футбола трябва да се променят. Обикновено е нужно време за това", каза Клоп, като заяви, че всяко едно решение във футбола е свързано с пари, включително тези, които се вземат от ръководните фактори в УЕФА и ФИФА.

Всички новини, коментари и отзвук около европейската Суперлига може да следите НА ЖИВО в SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички