Феновете побесняха заради Суперлигата: Погребаха Ливърпул, отказаха се от Ман Юнайтед (ВИДЕО)


Феновете побесняха заради Суперлигата: Погребаха Ливърпул, отказаха се от Ман Юнайтед (ВИДЕО)
Снимка: Gulliver/GettyImages

3279 0

Огромна част от привържениците във футбола ясно изразиха своята позиция относно новия гигантски турнир - Европейска Суперлига. В него участват 12 от грандовете на континента, но дори и техните фенове масово са недоволни от случващото се.

В Англия дори вече започнаха демонстрациите от привърженици на Манчестър Юнайтед и Ливърпул. Някои от феновете на двата тима бяха изключително крайни, като в особена степен това важи за хората, които "погребаха" любимия си Ливърпул (вижте по-долу).

"Имам я от 1995 година. Манчестър Юнайтед, няма да получите едно пени от мен, докато сте част от тази скапана работа или докато все още ви притежават тези глупаци" - написа фен на Юнайтед, който прикачи символично видео, на което срязва своята сезонна карта, като освен това призова за напускането на собственика на "червените дяволи" - Глейзър, който е сред водещите лица за Суперлигата.

Колкото до Ливърпул, феновете бързо-бързо успяха да се организират и вече лъснаха няколко банера около "Анфийлд". "Феновете на Ливърпул против Европейска Суперлига"; "Засрамете се. Почивай в мир, Ливърпул 1892-2021" - бяха някои от надписите.

8-те адски наказания, които ще накарат клубовете от Суперлигата да съжаляват за идеята.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички