Юрген Клоп с хаплив коментар за равенството на Челси срещу Евертън


Юрген Клоп с хаплив коментар за равенството на Челси срещу Евертън
Снимка: Getty Images

6182 0

Късно снощи Ливърпул победи у дома си Нюкасъл с 3:1, но другият тим в челото - Челси, изненадващо не успя да се справи с Евертън на "Стамфорд Бридж" и точките бяха поделени.

След края на срещата на "Анфийлд", старши треньорът на мърсисайдци - Юрген Клоп, коментира по любопитен начин равенството на "сините", което ги отдалечи от първото място на четири точки:

"Не очаквах Челси да загуби точки, това се случва доста рядко. Не знам имената на петима или шестима от титулярите на Евертън, така че да вземат точка на "Стамфорд Бридж" е нещо огромно", каза немецът пред "BBC", чийто отбор е на 1 точка зад Манчестър Сити и на 3 пред Челси.

А относно обрата на неговите футболисти каза следното: "След като изостанахме с 0:1 настроението малко се промени и започнахме да прибързваме на моменти. След това обаче вкарахме чудесни голове".

На въпрос на журналист какво смята за ситуацията с отлагането на мачове във Висшата лига заради случаи на коронавирус, Юрген Клоп заяви:

"Доста неприятно е, никой не знае какво може да се случи утре. Ще продължим да тренираме докато не ни кажат да не го правим. Дали трябва да се спре първенството? Нямам отговор - ако се прекъсне за две седмици, след това не знам какво ще правим. Видях стартовия състав на Евертън днес и не познавах половината им играчи", повтори още веднъж треньорът на Ливърпул.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички