Очаквано: Отложиха и срещата между Манчестър Юнайтед и Брайтън във Висшата лига


Очаквано: Отложиха и срещата между Манчестър Юнайтед и Брайтън във Висшата лига
Снимка: Getty Images

1505 0

Двубоят на Манчестър Юнайтед с Брайтън през уикенда бе отложен, съобщиха официално от Висшата лига. Причината е големият брой заразени с коронавирус в тима на "червените дяволи", които на практика нямат играчи, с които да играят срещу "чайките".

„По отношение на мача на Манчестър Юнайтед в събота, клубът продължава да има бум на заразени с коронавирус в отбора, което ги остави с невъзможност да съберат играчи за срещата на „Олд Трафорд“. Значителен брой заразени с COVID-19 доведоха до отлагането на двубоя с Брентфорд по-рано тази седмица, и днес бяха потвърдени допълнителни положителни тестове“, се казва в изявление на Премиършип.

По-рано през деня, още един мач от висшия футболен ешелон на Англия бе отложен поради бум на зараени с коронавирус – мачът между Лестър и Тотнъм, който бе насрочен за тази вечер. Освен въпросните два двубоя, вирусът стана причина за отлагането и на срещата между Бърнли и Уотфорд в сряда.

В същото време стана ясно, че бранителят на Манчестър Юнайтед Виктор Линдельоф може да има сърдечни проблеми, подобно на Серхио Агуеро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички