Юрген Клоп разказа как е разбрал за загубата на Манчестър Сити и обяви кои двама няма да играят срещу Лийдс


Юрген Клоп разказа как е разбрал за загубата на Манчестър Сити и обяви кои двама няма да играят срещу Лийдс
Снимка: Getty Images

3441 0

Старши треньорът на Ливърпул Юрген Клоп даде пресконференция преди утрешното (23 февруари) домакинство на Лийдс в отложен мач от 19-ия кръг на английската Висша лига.

Разбира се, немецът бе попитан как е реагирал, когато е видял, че Тотнъм си тръгва с трите точки от "Етихад". Припомняме, че "шпорите" победиха Манчестър Сити през уикенда и фиксираха разликата между "сини" и "червени" на върха в класирането на шест точки.

Мърсисайдци обаче са с мач по-малко, който ще бъде изигран утре на "Анфийлд", и ако го спечелят, ще скъсят наполовина изоставането си от върха!

"Истината е, че пътувах към дома си, когато Тотнъм водеше с 2:1. Прибирах се и не следях развоя. Бях сигурен, че Сити ще изравни. Шофьорът ми обаче беше много развълнуван. Каза ми, че е било 2:2, а след това е станало 3:2 и Тотнъм печели. Моята реакция бе "О!"", разри Клоп пред медиите, но побърза да добави:

"За нас нищо не се променя. Ние трябва да побеждаваме. Очакваме Манчестър Сити да спечели всички свои мачове. Играем с тях още веднъж и определено ще искаме да ги победим. Сега обаче просто трябва да се концентрираме върху мача с Лийдс. Това е много труден двубой. Ще направим всичко възможно, за да спечелим този мач".

А относно контузените: "Жота и Фирмино няма шанс да играят утре. Все още дори не са на терена за тренировки, а това не е добър знак", разкри треньорът на Ливърпул.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

Как Антонио Конте се надсмя над критиците си, които го обвиняваха, че играе само на контраатака!? (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички