Юрген Клоп призна, че не е харесал Садио Мане при 1-вата им среща


Юрген Клоп призна, че не е харесал Садио Мане при 1-вата им среща
Снимка: Getty Images/Guliver

4843 0

Мениджърът на европейския и световен клубен шампион Ливърпул - Юрген Клоп, призна пред британското издание "Daily Mail", че не е харесал като играч сегашната звезда на мърсисайдци Садио Мане при първата им среща преди години, когато сенегалецът бе в Залцбург, а Клоп - в Борусия Дортмунд.

"Помня първата ни среща със Садио. Беше в Дортмунд. Той беше едно наистина младо момче, което стоеше там. Неговата бейзболна шапка бе сложена умишлено накриво и имаше тази руса черта на косата, която има и сега. Приличаше на рапър, който тъкмо стартира" - започна Клоп.

"Помислих си - нямам време за това. Нашият отбор тогава не беше зле. Имах нуждата от някого, който може да изтърпи да не е титуляр още от началото, някой, който мога да развивам. Бих казал, че имам много добро първо впечатление за хората, но тогава бях сгрешил. Проследих кариерата му след това и продължи с успеха си в Залцбург. В Саутхемптън той просто доминираше" - сподели още наставникът.

Юрген Клоп, също така, разкри кое е най-доброто му попълнение в Ливърпул (и това не е нито Мане, нито Салах, нито Ван Дайк).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички