Клоп хареса играч на Севиля за партньор на Ван Дайк в защита


Клоп хареса играч на Севиля за партньор на Ван Дайк в защита
Снимка: Gulliver/GettyImages

3710 0

Въпреки че светът на футбола бе сериозно повлиян от кризата с пандемията от коронавирус, Ливърпул вече започва да мисли за следващия сезон. Мърсисайдци са харесали бранителя на Севиля Диего Карлос и имат намерение да отправят оферта за него.

Юрген Клоп има желанието да намери солиден партньор на Върджил ван Дайк в центъра на отбраната. Немският специалист разполага още с Джо Гомес, Жоел Матип и Деян Ловрен на тази позиция. До момента през кампанията Матип се бе установил като титуляр до Ван Дайк в сърцето на отбраната, но след контузията му по средата на кампанията мястото му бе заето от Гомес. Ловрен за момента не попада в сметките на Клоп и е твърде вероятно да напусне отбора след края на сезона. Самият Диего Карлос пък би напуснал Севиля само за някой европейски гранд. „Беше ясно, че идването ми в Севиля беше огромна крачка напред в моята кариера. Ако един ден напусна, това ще бъде само, ако има оферта от някой от най-големите клубове на планетата“, каза Диего Карлос.

Реал Мадрид, Барселона и Атлетико Мадрид също следят ситуацията с 27-годишния бразилец. А ето кой футболист бе определен от Юрген Клоп за най-добрия му трансфер в Ливърпул.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички