Юрген Клоп потвърди голямата новина! Ливърпул осъществи рекорден трансфер


Юрген Клоп потвърди голямата новина! Ливърпул осъществи рекорден трансфер
Снимка: GettyImages

4384 0

Гръмкият трансфер на голямата звезда на Брайтън - Мойсес Кайседо, в Ливърпул е вече факт. Това потвърди треньорът на мърсисайдци Юрген Клоп на пресконференция преди откриващия сезона във Висшата лига мач с Челси.

Наставникът на "червените" сподели пред широката футболна общественост, че двете страни са договорили условията си. Той обаче остана сдържан в изказването си, тъй като все още има детайли за изглаждане.

"Казаха ми, че мога да потвърдя, че споразумение между клубовете има. Искаме този играч, но не сме клуб с безкрайни ресурси. Не очаквахме някои неща да се случат това лято - напускането на Хендерсън и Фабиньо. Пуснахме ги да си отидат, а клубът бе притиснат. Ще видим в края", заяви Клоп пред медиите и продължи.

Рекорден трансфер

Английският колос привлича 21-годишния полузащитник за изумителната сума от 110 милиона паунда. Така французинът ще се превърне в най-скъпото попълнение в историята на Ливърпул. С тази информация "гръмнаха" медиите петък сутрин.

Наставникът не пожела да разкрие повече подробности относно голямата договорка. Той бе попитан относно преминаването на медицински прегледи от играча и датата на неговото обявяване.

"Казвам ви това, което знам. Ако може да говорим за нещо друго, ще бъда повече от щастлив. Няма да споделям за 'съдбата на мечката' или нещо подобно, 'ден преди нощта", допълни още германецът.

Конкуренцията бе отвяна

От информация на Фабрицио Романо става ясно, че ръководството на Челси се е опитало посред нощ да се върне в надпреварата за подписа на халфа. В същото време обаче мърсисайдци вече се готвили да подпишат сделката.

Междувременно суперзвезда на "червените" обяви дали напуска, или остава в клуба това лято.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички