Садио Мане е бил помолен от двама бивши съотборници да отхвърли офертата на Ал Насър


Садио Мане е бил помолен от двама бивши съотборници да отхвърли офертата на Ал Насър
Снимка: GettyImages

6184 0

Садио Мане разкри, че двама от бившите му съотборници са му казали да откаже трансфер в клуба от саудитската професионална лига Ал Насър. Миналото лято Мане приключи престоя си с шест трофея в Ливърпул, за да се присъедини към Бундеслигата и Байерн Мюнхен. Времето на сенегалеца в Бавария обаче беше кратко, като той не успя да покаже най-добрия си футбол.

По-рано през месеца беше потвърдено, че Мане ще си партнира с Кристиано Роналдо, подписвайки с Ал Насър. 31-годишният играч сега разкри, че бившите му съотборници от Ливърпул са го помолили да пренебрегне тази оферта.

Опитите да го разубедят

"Мисля, че преди всички говорих със сигурност с Фирмино. Мисля, че искаше да дойда в грешния клуб – шегувам се! Той винаги се обаждаше два или три пъти, за да ме убеди да дойда в Ал Ахли", сподели Мане.

"В същото време говорих с Фабиньо, защото той беше доста близък с мен и също искаше да дойда в Ал Итихад, но момента, когато се появи Ал Насър бързо реших".

Мане добави: "Разбира се, Хендерсън също е тук и той ми изпрати съобщение преди два дни, за да ми пожелае късмет и съм развълнуван да се срещна с всички тези страхотни момчета. А също и да ги срещна лице в лице за първи път. Ще спечеля срещу вас, момчета!", закани се той.

Капитанът на Сенегал продължи да обяснява защо е решил да се откаже от европейския футбол заради Саудитска Арабия. "Говорих със семейството си и те бяха най-щастливи, разбира се, защото това е мюсюлманска страна. Майка ми специално ме насърчи да отида. Майка ми е мюсюлманка като мен, тя беше първата, която ме подкрепи и цялото ми семейство беше развълнувано да дойда тук, така че не беше трудно. Важно е за моята вяра. Радвам се да бъда част от този проект и да продължим напред, имаме светло бъдеще". А каква бе реакцията на бившите съотборници в Ливърпул, когато се видяха - ще се изненадате.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички