Решението е взето! Агентът на Мохамед Салах отговори остава ли в Ливърпул


Решението е взето! Агентът на Мохамед Салах отговори остава ли в Ливърпул
Снимка: Getty Images

10294 0

Суперзвездата на Ливърпул - Мохамед Салах, остава верен на клуба на своето сърце. Това категорично заяви неговият агент Реми Иса, който отрече нашумелите по-рано през деня информации.

Слухът

Саудитският "Ал-Рияд" публикува информация, че египетският голмайстор ще подсили редиците на местния Ал Итихад. Там се очакваше той да се обедини с Карим Бензема, Н'Голо Канте и с бившия си съотборник Фабиньо.

Изданието дори си позволи да спекулира с параметрите по несъществуващата сделка - сума от 60 милиона паунда за трансфера и нови 155 милиона паунда под формата на възнаграждение в рамките на 2 сезона за крилото.

Не отговаря на истината

Иса побърза да отхвърли тези твърдения. Той посочи факта с предподписването на договора на египтянина като достатъчно доказателство за намеренията му.

"Ако сме обмисляли да напуснем Ливърпул тази година, нямаше да подновим контракта му миналото лято. Мохамед остава отдаден на Ливърпул", написа специалистът в социалните мрежи.

Споразумението

Фланговият състезател се обвърза с "червените" за нови 3 години миналото лято. Сделката му осигури заплата от 350 000 паунда седмично, превръщайки го в най-скъпоплатения играч на "Анфийлд" в историята.

Египтянинът все пак може и да пропусне началото на новия сезон с мърсисайдци.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички