Ексклузивно от "Анфийлд": Ливърпул договори най-скъпия играч в историята си


Ексклузивно от "Анфийлд": Ливърпул договори най-скъпия играч в историята си
Снимка: Getty Images

24051 0

Ръководството на Ливърпул направи изключително важен ход в опита си да привлече една от най-големите трансферни цели на Юрген Клоп това лято.

Среднощна драма

Мърсисайдци са на часове от официализиране на пристигането на суперзвездата на Брайтън Мойсес Кайседо. Шефовете на "червените" са отправили историческа оферта късно през нощта. Това информира трансферният експерт Фабрицио Романо.

Ливърпул е предложил рекордните 110 милиона евро на "чайките", които вече са приели да се разделят с полузащитника. Главният опонент на мърсисайдци - Челси, е далеч от тази сума и ако нещо не се промени, сделката ще стане факт още преди уикенда.

Рекорден трансфер на "Анфийлд"

Италианският журналист твърди, че играчът вече е договорил и личните си условия. Така той ще се превърне в третия нов халф в отбора, след привличането на Алексис Мак Алистър и Доминик Собослай.

Той обаче ще е най-скъпият такъв. Нещо повече - евентуален подобен трансфер ще бъде рекорден в историята на Ливърпул. Към момента първото място се държи от Върджил ван Дайк, който през 2018-а година акостира на "Анфийлд" за сумата от 84.65 милиона евро.

Докато мърсисайдци действат, в Челси се чудят.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички