Юрген Клоп не даде пълна яснота за състоянието на Алисон, Тиаго и Матип


Юрген Клоп не даде пълна яснота за състоянието на Алисон, Тиаго и Матип
Снимка: Getty Images/Guliver

1790 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не даде конкретна информация за състоянието на трима от контузените си футболисти - Алисон Бекер, Жоел Матип и Тиаго Алкантара. Германецът заяви преди двубоя с Шефилд Юнайтед, че в последния момент ще преценява на кого може да разчита.

"С изключение на Окслейд-Чембърлейн и Върджил ван Дайк, и може би на Костас Цимикас, за всички останали ще преценяваме ден за ден. Имаме много разговори с медицинския щаб за това кой има шанс да се завърне, за кого е твърде рано и т.н. Ще видим", заяви Клоп на пресконференция преди мача. 

"Не знам, имаме тренировка след пресконференцията, така че ще видим кой ще бъде да нея. Може да бъдеш на разположение за селекция само ако си тренирал преди това. В моята ситуация не искам да отписвам никого, преди някой да ми е казал, че трябва да го направя. Досега никой не ми е казал подобно нещо. Така че за мен всички, освен споменатите трима в началото, са на разположение", коментира още той.

Междувременно Юрген Клоп не скри, че е останал доволен от партньорството между Фабиньо и Джо Гомес в двубоя с Аякс в Шампионска лига (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички