Легенда на Ливърпул е сигурен кога Юрген Клоп ще напусне клуба


Легенда на Ливърпул е сигурен кога Юрген Клоп ще напусне клуба
Снимка: Guliver/GettyImages

1842 0

Бившият полузащитник на Ливърпул Дитмар Хаман е уверен, че мениджърът на "червените" Юрген Клоп ще напусне клуба през 2024 година. През последните два сезона Клоп изведе Ливърпул до победи в Шампионската лига и Висшата лига, превръщайки отбора в доминираща сила на европейската и родната сцени.

През декември Клоп подписа нов договор за четири години и половина, но в същото време е доста неясно какво ще прави след това. Хаман обаче съветва бившия си клуб постепенно да се готви за живота без Юрген. "Само по себе си е невероятно, че Юрген Клоп тренира Ливърпул от пет години. Но когато постигаш успехи, времето лети бързо", започна Хаман пред "Билд".

"След победата над Тотнъм във финала на Шампионската лига през 2019 г. и първата титла на Ливърпул от 30 години този треньор стана жива легенда. Аз бих искал Клоп все още да тренира Ливърпул и през 2025 г. Тогава обаче той или ще лежи на плажа, или ще бъде селекционер на националния отбор на Германия", добави още той.

Междувременно Юрген Клоп остана доволен от партньорството на Фабиньо и Джо Гомес в двубоя с Аякс. Какво каза германецът - четете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички