Клоп доволен от партньорството между Фабиньо и Джо Гомес


Клоп доволен от партньорството между Фабиньо и Джо Гомес
Снимка: Getty Images/Guliver

1495 0

Наставникът на Ливърпул Юрген Клоп остана доволен от начина, по който Фабиньо и Джо Гомес се справиха като двойка централни бранители по време на победата на мърсисайдци с 1:0 при гостуването си на Аякс в Шампионската лига. Автогол на Николас Таляфико донесе успеха на шампиона на Англия, който записа едва втора суха мрежа в последните си 13 мача на европейската сцена.

Халфът Фабиньо запълни дупката в центъра на терена, която бе оставена след дългосрочната контузия на Върджил ван Дайк. Юрген Клоп остана доволен от представянето на новата двойка в центъра на отбраната. „Доволен съм, но Фабиньо може да се справи дори по-добре. Тази двойка не е играла заедно, тъй че те все още свикват един с друг. Фабиньо може да играе на тази позиция. Той всъщност обича да играе там. Ако го помоля да играе като десен бранител, не мисля, че ще му хареса чак толкова много. Двамата с Джо Гомес се представиха добре, но има и какво да подобрят“, заяви Юрген Клоп след вчерашния успех на Ливърпул.

Натоварената програма на мърсисайдци продължава с домакинство на Шефилд Юнайтед тази събота, след което предстои ново домакинство, но този път на Мидтиланд идната седмица в Шампионската лига. A ето какво каза Юрген Клоп за отсъствието на Върджил ван Дайк.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички