Юрген Клоп назова целта пред Ливърпул и отсече: Пропуските на Дарвин Нунес не ме притесняват


Юрген Клоп назова целта пред Ливърпул и отсече: Пропуските на Дарвин Нунес не ме притесняват
Снимка: Getty Images

4640 0

В понеделник вечер (26 декември) Ливърпул победи Астън Вила с 3:1 като гост в мач от 17-ия кръг на английската Висша лига. По този начин мърсисайдци събраха актив от 25 точки и се изкачиха до шестото място във временното класиране, но все още са много далеч от върха, на който е Арсенал (40 пункта).

"В момента не сме на най-добрата позиция, има разлика между нас и останалите отбори, всички го знаем. Първите 2-3 тима, може би, са прекалено далеч. Ако спечелят всичките си мачове до края на сезона, тогава няма да имаме никакъв шанс", заяви Юрген Клоп на пресконференцията си след двубоя и после назова целта до края на кампанията:

"Ние трябва да си свършим нашата работа, а това означава да печелим мачовете си. Ще видим колко можем да се доближим до върха. Разбира се, целта трябва да бъде да се класираме за Шампионска лига (б.р. - Топ 4), а за да го направим ще трябва да преминем през трудни моменти - по време, между и след мачовете".

"Астън Вила ни натисна в последните минути, но това беше нормално, защото те бяха домакин и губеха в резултата. Знаехме какво да очакваме и се справихме. Можехме да вкараме третия гол много по-рано, но всичко приключи благополучно. Дарвин Нунес беше на топ ниво. Пропуските му не ме притесняват. Всички знаят, че може да вкарва голове. Важното беше, че той продължи да се старае на терена и изработи третия гол", каза още треньорът на Ливърпул. В следващия кръг тимът му е домакин на Лестър (30 декември, 22:00 часа).

ВИЖТЕ ОЩЕ - Да излъжеш 11 играчи на противника: гениален Александър-Арнолд герой за Ливърпул (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички