Дарвин Нунес отново даде повод за подигравки с нови комични отигравания (ВИДЕО)


Дарвин Нунес отново даде повод за подигравки с нови комични отигравания (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

4163 0

Нападателят на Ливърпул Дарвин Нунес отново стана обект на подигравки в социалните мрежи, след като се отчете с нова доза комични пропуски и отигравания. Този път Нунес привлече вниманието на феновете при гостуването на Астън Вила.

В рамките само на първото полувреме Нунес на няколко пъти провали обещаващи атаки на отбора си, с които мърсисайдци можеха да водят с поне още 2-3 гола. Първото комично отиграване дойде в 17-ата минута, когато Мохамед Салах му подаде на обещаваща позиция в наказателното поле, но Нунес без да иска бутна топката зад гърба си.

Video edited on Kapwing

В 25-ата минута дойде още един голям пропуск от Нунес. Този път нападателят получи перфектно центриране в наказателното поле, което очакваше, но ударът му с глава бе крайно неточен. Единственото, което можеше да го успокои в тази ситуация, бе фактът, че беше в положение на засада.

Video edited on Kapwing

Три минути по-късно дойде и най-големият пропуск на Нунес. Този път нападателят излезе сам срещу вратаря на Астън Вила, като опита да нанесе удар от воле с лице към вратата. Изстрелът му обаче бе право в тялото на вратаря, поради което и не се стигна до гол.

Video edited on Kapwing

На Световното първенство в Катар уругваецът също не успя да впечатли с изявите си, освен с това че се "кандидатира" за най-глупав картон на Мондиала (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички