Да излъжеш 11 играчи на противника: гениален Александър-Арнолд герой за Ливърпул (ВИДЕО)


Да излъжеш 11 играчи на противника: гениален Александър-Арнолд герой за Ливърпул (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

11138 0

Дни след поражението от Манчестър Сити за Купата на Лигата - Ливърпул, подновява мачовете и във Висшата лига, които са с далеч по-голям приоритет. Мърсисайдци бяха с 22 точки от 14 мача преди старта на кръга, който се състои на Боксинг Дей.

Отлична новина за Юрген Клоп и компания бе фактът, че първият гол падна още в петата минута. Неговият автор бе добре познат - голмайсторът на тима Мохамед Салах, който отбеляза своя седми гол в шампионата от старта на кампанията.

Асистенцията бе на Андрю Робъртсън, но нито шотландецът, нито египтянинът са с най-големи заслуги за попадениято. Кредитът отива към Трент Александър-Арнолд. Десният краен бранител центрира по магичен начин избита след ъглов удар топка, за да я предостави на Робъртсън.

С подаването си младият защитник изненада всички играчи на противниковия тим, а класата в състава на Ливърпул позволи на мърсисайдци да се ориентират с по едно докосване в ситуацията и да се разпишат.

Всичко за мача Астън Вила - Ливърпул от Висшата лига.

Video edited on Kapwing

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички