ПОТВЪРДЕНО: Ливърпул подписа с едно от ТОП имената на Световното - Коди Гакпо


ПОТВЪРДЕНО: Ливърпул подписа с едно от ТОП имената на Световното - Коди Гакпо
Снимка: Getty Images

3593 0

Истинска бомба падна на трансферния прозорец в последните дни от годината! След като се смяташе, че едно от най-горещите имена след Световното първенство по футбол - Коди Гакпо, ще премине в Манчестър Юнайтед, то бе потвърдено, че Ливърпул вече е подписал с нидерландеца!

Ливърпул привлече Коди Гакпо

Потвърждението идва не от кого да е, а от месията на футболните слухове Фабрицио Романо. През годините той се утвърди като най-достоверният източник за всеки футболен привърженик. В случая италианецът отсече: HERE WE GO.

"Ливърпул подписа с Коди Гакпо от ПСВ Айндховен. Сделката е била подписана между двата клуба тази вечер (бел. ред. 26.12).

Гакпо ще подпише дългосрочен договор по-късно през тази седмица, като всичко по контракта е уредено и прието. Ливърпул ще плати 37 милиона паунда + допълнителни суми, с които цената може да скочи до 50 милиона" - пише Романо.

Нидерландският стрелец вкара 3 гола в 5 мача на Световното. В шампионата на Нидерландия през сезона пък има 9 попадения и 12 асистенции в 14 срещи. В Лига Европа е записал 3 гола и 2 асистенции в 5 мача, а с "лалетата" в Лигата на нациите - 5 мача (2 гола и 1 асистенция).

Гакпо може да играе на няколко позиции по нападението, което със сигурност се харесва на Юрген Клоп. На фона на тази сделка - само часове по-рано Дарвин Нунес отново даде поводи за подигравки с комични отигравания за Ливърпул (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички