Юрген Клоп нарушил правило, за да изпълни обещание към любимец на Ливърпул


Юрген Клоп нарушил правило, за да изпълни обещание към любимец на Ливърпул
Снимка: Getty Images

12025 0

Мениджърските умения на Юрген Клоп и начинът му на ръководене на съблекалнята на Ливърпул го направиха изключително обичан от мърсисайдци. Наскоро един от неговите любимци в тима разкри, че германският специалист е нарушил правило, за да изпълни обещанието си към него.

Голямото сърце на Клоп

Германският специалист изведе Ливърпул до титлата във Висшата лига през сезон 2019/20. В състава му обаче Харви Елиът не е изиграл задължителните 5 срещи, за да влезе в списъка с футболисти, които да получат медал. Полузащитникът обаче сподели, че Клоп е "нарушил" правилото на Висшата лига и гарантира, че му е дал медал, за да е сигурен, че ще му остане спомен от невероятния сезон.

"Не съм сигурен дали това бе неговият медал (бел. ред. на Клоп). Може и да е бил негов, но в крайна сметка получих такъв. Влязох в съблекалнята след празненствата и ми дадоха медала. Бях изключително развълнуван. След това празненствата пък продължиха", заяви Елиът за "Liverpool Echo".

Припомняме, че тогава Елиът бе едва на 17-годишна възраст. За него последва период под наем в Блекбърн, където той впечатли с изявите си и впоследствие се завърна на "Анфийлд", за да се бори за титулярното си място.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Клоп увери, че Нунес може да достигне високи "върхове" в кариерата си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички