У нас на мач от Втора лига, а в Европа на топ двубой: Георги Кабаков с елитен наряд


У нас на мач от Втора лига, а в Европа на топ двубой: Георги Кабаков с елитен наряд
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1063 0

Рефер номер 1 у нас Георги Кабаков за пореден път получи престижен наряд в европейските клубни турнири. Ръководена от него бригада ще съдийства на двубоя между Тулуза и Ливърпул от Група Е в Лига Европа.

Двубоят ще се играе на градския стадион в Тулуза, а негови асистенти ще бъдат Мартин Маргаритков и Диян Вълков. Четвърти съдия на двубоя пък ще бъде Никола Попов, а Драгомир Драганов пък ще бъде на ВАР.

Любопитното, че през идния уикенд Кабаков ще ръководи мач във Втора лига, след като в предния кръг бе избран за дербито между Ботев Пловдив и Локомотив Пд.  Той ще ръководи мача от Втора лига между Янтра Габрово и Черноморец Бургас.

До това назначение се стигна, след като Велислав Вуцов критикува главния съдия на мача на "зелените" срещу Марек, завършил наравно 1:1 в Дупница - Денислав Сталев. Реферът е син на бившия председател на Съдийската комисия Йордан Сталев. Наставникът на Янтра смята, че Денислав Сталев е "оцапал доста мачове и във "В" Група". Само преди няколко седмици пък Кабаков бе "посетен" във ВАР буса от Венци Стефанов заради негови отсъждания.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички