Салах се превръща в причината за нов, мощен трансфер по линията Ливърпул - Брайтън


Салах се превръща в причината за нов, мощен трансфер по линията Ливърпул - Брайтън
Снимка: Getty Images

21719 0

В края на летния трансферен прозорец се спекулираше силно, че Мохамед Салах от Ливърпул ще премине в Саудитска Арабия за умопомрачителна сума пари. Сега ситуацията с египтянина отново е на дневен ред, тъй като мърсисайдци търсят негов заместник.

Кой ще замени Салах?

Брайтън е готов да направи нов трансфер с Ливърпул, след като двата тима сключиха сделка за Алексис Мак Алистър през лятото. Става дума за Каору Митома, който се смята за заместник на египетската суперзвезда на "Анфийлд".

Митома подписа нов контракт, който ще го задържи на "Амекс" до 2027-а, но въпреки това "чайките" вярват, че ако се появи оферта от Ливърпул от поне 70 милиона паунда, то те спокойно ще го пуснат да премине на "Анфийлд", твърди "Football Insider".

Този сезон 26-годишният нападател има 14 мача във всички състезания, записвайки три гола и четири асистенции. Митома привлече вниманието на няколко клуба от Висшата лига, когато отбеляза 10 гола и направи осем асистенции през изминалия сезон (2022/23).

"Червените" не са единствения отбор, който проявява интерес към нападателя. Според гореспоменатия източник конкурентите на Ливърпул от Висшата лига Манчестър Юнайтед и Челси ще създадат проблеми на мърсисайдци, тъй като те също се опитват да привлекат нападателя.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Три показателя, които показват, че Нунес е над Холанд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички