"Страхувам се от върховете, които може да достигне" - Клоп увери, че всичко с Нунес е различно


"Страхувам се от върховете, които може да достигне" - Клоп увери, че всичко с Нунес е различно
Снимка: Getty Images

2169 0

Юрген Клоп не пропусна да похвали една от звездите си в Ливърпул, а именно - Дарвин Нунес, заявявайки, че се "страхува" от това, което уругваецът може да постигне в близкото бъдеще.

Нунес и върхове?

Нунес не се наслади на добър старт на живота си в Ливърпул през изминалия сезон, но постепенно започна да намира най-добрата си форма през последните няколко месеца на настоящата кампания (2023/24). А Клоп заяви, че е изключително доволен от неговия прогрес.

"Всичко е различно (бел. ред. с Дарвин Нунес), той е в много добър момент от кариерата си и това все още е самото начало. Дано продължи дълго. Страх ме е от върховете, които може да достигне", заяви Клоп пред медиите преди срещата с Лутън през уикенда.

Отиграване на Нунес се оказа решаващо за победата с 2:1 на 1/8-финалите на Карабао Къп срещу Борнемут на първи ноември. Той компенсира лошото си първо докосване, като нанесе неспасяем удар покрай вратаря на "черешките", за да изведе отбора си напред в 70-ата минута и да гарантира победата.

Феновете на английския футбол сравняваха Холанд с уругваеца още с пристигането им в елита на Англия през миналото лято. Нунес пък доминира над норвежеца по три важни показателя.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички