Юрген Клоп има пълната подкрепа на собствениците на Ливърпул


Юрген Клоп има пълната подкрепа на собствениците на Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

1716 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп има пълната подкрепа на собствениците на Ливърпул въпреки слабата форма на "червените" във Висшата лига през този сезон. Мърсисайдци се намират в безпрецедентна серия от шест поредни домакински загуби в Лигата и се смъкнаха до осмо място в класирането, като изглежда все по-вероятно, че няма да успеят да завършат сезона в топ 4 и да играят в Шампионската лига през следващата кампания.

Въпреки това босовете на клуба изобщо не обмислят смяната на Клоп и той ще запази поста си, съобщава Дейли Телеграф. Според изданието ръководството на "червените" счита сегашното представяне като аномалия в положителното развитие на Ливърпул под ръководството на Клоп в последните пет години.

Германският специалист ще получи и финансова подкрепа през лятото, за да обнови състава си, но все още не е ясно какъв ще е трансферният бюджет на тима с оглед финансовите последици от пандемията. "Червените" се нуждаят от подсилване в дефанзивен план, където този сезон се видя, че издишат, когато се контузят няколко бранители за по-дълъг период от време.

В същото време се появиха информации, че голямата звезда на Ливърпул Мохамед Салах е пред напускане на клуба (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички