Фен на Ливърпул с невероятно обяснение за тежката домашна серия на тима


Фен на Ливърпул с невероятно обяснение за тежката домашна серия на тима
Снимка: Getty Images/Guliver

1509 0

Привърженик на Ливърпул намери невероятно обяснение за лошата форма на тима в домакинските мачове в последно време. Мърсисайдци загубиха с 0:1 от Челси в четвъртък, което стана петото им поредно поражение на "Анфийлд". Това се случва за първи път в историята на клуба. Въпросният фен се е обадил на радио talkSPORT и е изразил опасения, че червените платна, покриващи седалките на стадиона, разсейват играчите.

"Убеден съм, че това не важи само за "Анфийлд". При всички клубове, които играят в червено, важи същото: Ливърпул, Манчестър Юнайтед и Арсенал. На трибуните имаме червени платнища и играем в червени екипи. Убеден съм, че смесването на цветовете изисква повече време за играчите, за да различат своите съотборници, когато им подават", споделил фенът на име Франки.

"Мога да гарантирам, че Ливърпул ще играе много по-добре, ако промени цвета на платната. Дори и да дава 10% разлика, това пак е много", допълва британецът. А какво невероятно твърдение изказа легендата на "червените" Майкъл Оуен вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички