Фен на Ливърпул откри сметка с дарения, за да доведе Килиан Мбапе, ето колко събра


Фен на Ливърпул откри сметка с дарения, за да доведе Килиан Мбапе, ето колко събра
Снимка: Getty Images/Guliver

1622 0

Привърженик на Ливърпул стигна до там, че да създаде кампания за набиране на средства в популярна британска платформа. Той го прави с цел да бъдат събрани финансовите средства за привличането на мегазвездата на ПСЖ Килиан Мбапе.

Мърсисайдци са един от тимовете, свързвани с евентуалното му привличане, но за тази цел ще е необходима сериозна сума. Така се стига до това, което прави Хари Глоувър. Като необходима сума, той е посочил космическите 250 милиона паунда.

Всичко стартира бавно, но вече известно време, след като е създадена кампанията, справка на SportLive показва, че са събрани 830 паунда. Към този момент има 53 души, които са дарили, като най-голямата сума от един човек е 100 паунда.

"След като Ливърпул няма средстава, за да направи тази оферта, това зависи от нас. Нека шокираме футболния свят. Има грубо 100 милиона фенове на Ливърпул в света. Ако всички ние дарим само по 2,50 паунда, ще съберем достатъчно, за да привлечем Килиан. Нека заедно ударим първия в историята, както и най-големият такъв, футболен трансфер със събрана по този начин сума. Нека направим история" - се казва в описанието.

Към момента Ливърпул се намира в истинска дупка, като дори записан невиждан за цялата си история антирекорд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички