Гари Невил: В Ливърпул не говорим за криза, а за провал


Гари Невил: В Ливърпул не говорим за криза, а за провал
Снимка: Getty Images/Guliver

1375 0

Експертът на Sky Sports и легенда на Манчестър Юнайтед Гари Невил заяви, че в случая с Ливърпул не трябва да се говори за спад на формата, а за тотален провал. През уикенда мърсисайдският тим загуби от Фулъм с 0:1 на "Анфийлд" и претърпя шесто поредно домакинско поражение, което досега не се бе случвало в историята на клуба. Невил е на мнение, че е неуместно да се говори за временна криза.

"Ливърпул се представи по изключително забележителен начин и достигна невероятни висоти - още преди няколко седмици казах, че ще се отнеса с разбиране, ако след три такива години си позволят да намалят малко оборотите. Това е четвърта година.

На нас в Юнайтед никога не ни се удаваше да запазим нивото си на четвъртата година, винаги след това имаше спад. Ако при нас имаше спад, ние финиширахме втори или трети. Това обаче при Ливърпул не е спад, а провал, абсолютен провал. В настоящия момент те са ужасни във всичко. Не съм уверен за какво става въпрос", коментира Невил.

В същото време Манчестър Юнайтед прекъсна серията от 21 победи на градския си съперник Сити и скъси дистанцията между двата отбора. След мача обаче наставникът на "дяволите" Оле Гунар Солскяер направи болезнено признание за битката за титлата във Висшата лига (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички