Юрген Клоп и Гарет Саутгейт са имали много дълъг разговор относно Джо Гомес


Юрген Клоп и Гарет Саутгейт са имали много дълъг разговор относно Джо Гомес
Снимка: Getty Images/Guliver

2061 0

Селекционерът на английския национален отбор по футбол Гарет Саутгейт призна, че е имал много дълъг разговор с мениджъра на Ливърпул Юрген Клоп относно централният бранител Джо Гомес, който получи сериозна контузия и няма да бъде наличен както за мърсисайдци, така и за "трите лъва".

"Имах много дълъг разговор с Юрген Клоп. И двамата сме сериозно разтревожени за благосъстоянието на Джо Гомес. Да загубим играч по начина, по който се случи е много трагично - за нас, за Ливърпул, но и най-вече за самия играч.

Казах вече, че има нужда да се погледне календарът. Имаме късмет, че имаме право на 5 смени в Лигата на нациите. Трябва максимално да намалим натоварването заради играчите. Контузията се получи по уникален начин. Знаем, че е заради натрупването на мачове. Аз и Клоп сме на едно мнение - благополучието на играчите е най-важно" - сподели Саутгейт.

Любопитно мнение пък бе изразено за наставника на мърсисайдци. Легенда на Ливърпул смята, че ако Юрген Клоп бе чернокож, той щеше да е уволнен от клуба още в началото.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички