Кошмар за Ливърпул - Джо Гомес с потенциално тежка контузия


Кошмар за Ливърпул - Джо Гомес с потенциално тежка контузия
Снимка: Getty Images/Guliver

1433 0

Много неприятни новини долетяха за Ливърпул от националния отбор на Англия. Централният бранител Джо Гомес е получил контузия по време на тренировките с "трите лъва", информира Sky Sports, като допълва, че е много възможно тя да се окаже тежка.

От ФА все още не са коментирали инцидента, който се е случил днес (11 ноември) на сутрешните занимания. Очаква се по-късно селекционерът на Англия Гарет Саутгейт да говори, тъй като има планувана пресконференция, като вероятно на нея ще разясни и ситуацията с Гомес.

Евентуална дългосрочна контузия на бранителя би било огромен удар по Ливърпул, който е без голямата си звезда в защита Върджил ван Дайк за по-голямата част от сезона. Фабиньо, който заставаше в центъра на отбраната при нужда, също е с травма и не може да бъде използван от Клоп.

Англия посреща Ирландия в приятелски двубой утре (12 ноември), а след това предстоят мачове от Лигата на нациите за "трите лъва" - гостуване на Белгия (15 ноември) и домакинство срещу Исландия (18 ноември). А Трент Александър-Арнолд също изпуска мачовете на Англия поради контузия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички