От Ливърпул разкриха състоянието на Джо Гомес и колко ще отсъства, вече е минал операция


От Ливърпул разкриха състоянието на Джо Гомес и колко ще отсъства, вече е минал операция
Снимка: Getty Images/Guliver

2409 0

Ливърпул получи пореден удар през този сезон, след като Джо Гомес се контузи на тренировка с националния отбор на Англия. Мърсисайдци пуснаха специално съобщение за състоянието на бранителя, от което става ясно, че той вече е минал успешна операция, но вероятно ще изпусне по-голямата част от сезона.

"Футболен клуб Ливърпул може да потвърди, че Джо Гомес днес премина успешна операция, за да се оправи проблемът му със сухожилие в дясното коляно. Централният защитник получи контузията по време на тренировка с английския национален отбор в сряда. Нещата се сведоха до сухожилието в дясното му коляно, като няма никакви други увреждания по коляното.

Операцията се състоя в четвъртък в Лондон, бе успешна и той започва възстановяването си. Гомес ще започне възстановителна програма с медицинския щаб на "червените" веднага, като внимателно се следи прогресът му. Няма поставена времева рамка за завръщането му, но по всяка вероятност ще пропусне по-голямата част от сезон 2020/21" - информират от клуба.

A Трент Александър-Арнолд също изпуска мачовете на Англия поради контузия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички