Мохамед Салах е с положителна проба за коронавирус


Мохамед Салах е с положителна проба за коронавирус
Снимка: Getty Images/Guliver

1223 0

Звездата на Ливърпул Мохамед Салах е поредният известен футболист, който дава положителна проба за COVID-19. Новината бе съобщена от Футболната федерация на Египет, тъй като в момента нападателят е на лагер с националния си отбор.

"Салах не показва никакви симптоми и е поставен в изолация", обявиха от Футболната федерация на Египет. Всички други играчи от националния отбор са дали отрицателни проби, а лекарският щаб на Египет вече се е свързал с колегите си от Ливърпул.

Това е поредната лоша новина за мениджъра на Ливърпул Юрген Клоп в последните седмици, след като той последователно изгуби заради тежки контузии централните защитници Върджил ван Дайк и Джо Гомез, а сега най-вероятно няма да може да разчита на своя голмайстор за двубоя с лидера във Висшата лига Лестър Сити следващия уикенд. Вече няколко играчи на Ливърпул изкараха коронавируса - Садио Мане, Тиаго Алкантара, Джердан Шакири и Костас Цимикас.  Междувременно от Ливърпул разкриха състоянието на Джо Гомес, който е преминал операция.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички