Уотфорд си намери майстора, Манчестър Юнайтед с втора поредна победа като гост


Уотфорд си намери майстора, Манчестър Юнайтед с втора поредна победа като гост
Снимка: Getty Images/Guliver

2236 0

Отборът на Манчестър Юнайтед записа трета победа за сезона и втора поредна като гост през този сезон в английската Висша лига. "Червените дяволи" се наложиха с 1:2 над Уотфорд, като до момента "стършелите" имаха в актива си четири поредни успеха.

Домакините днес бяха третият отбор преди този кръг, който имаше пълен актив от точки, като по-рано през сезона се наложиха и над Тотнъм. Жозе Моуриньо и неговите момчета обаче намериха "цаката" на съперника и ги надиграха през почти цялата среща.

Ромелу Лукаку откри резултата в 35', когато при центриране и след рикошет той се оказа в прегръдките на своя тим. Белгиецът буквално отбеляза с корем, след като Фостър не успя да се намеси по-добре. Само три минути по-късно Крис Смолинг удвои, след като Маруан Фелайни свали с глава след изпълнение на корнер. Защитникът на Юнайтед пък впечатли с техника, след като овладя на гърди и се обърна, за да забие кълбото.

25' преди края на срещата домакините организираха страхотна атака по левия фланг, където играчи в жълто и черно безпроблемно комбинираха по между си преди Андре Грей да завърши с неспасяем удар. В добавеното време на срещата Неманя Матич спря навид безогледна ситуация, за която обаче бе декориран в жълто. Това бе втори жълт картон обаче за сърбина, който бе изгонен, а при последвалото центриране Давид де Хеа напомни за себе си с блестящо спасяване. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички