Тотнъм спасява Люк Шоу от мъките през зимата


Тотнъм спасява Люк Шоу от мъките през зимата
Снимка: Getty Images/Guliver

2140 0

През последните месеци силно се спекулира около бъдещето на Люк Шоу на "Олд Трафорд". Английският национал пристигна в Манчестър Юнайтед с големи очаквания, но претърпя тежка контузия на крака и повече от година бе далеч от футбола.

Последва и период, в който прекарваше огромна част от времето на пейката, след което търпеше и критики от Жозе Моуриньо. В крайна сметка Шоу стартира като титуляр през тази година и Специалния промени мнението си за крайния защитник. Все още обаче английският национал отказва да поднови договора си и според "The Sun" той е много близко до преминаване в Тотнъм.

ШОУ СЕ РАЗМИНА С БРУТАЛНА КОНТУЗИЯ ПО ВРЕМЕ НА МАЧА АНГЛИЯ-ИСПАНИЯ

Маурисио Почетино търси подсилване на отбраната и се е спрял на нежелания до момента бивш играч на Саутхямптън. Той от своя страна отказва да поднови договора си, който е до края на сезона, тъй като още не е наясно с това дали няма да бъде пратен на пейката за пореден път от Моу. Това пък може да се окаже добре дошло за "шпорите", като през зимата ще могат да го вземат на изгодна цена.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички