Букмейкърите приемат залози: Кой ще е новият отбор на Рашфорд?


Букмейкърите приемат залози: Кой ще е новият отбор на Рашфорд?
Снимка: Getty Images/Guliver

1915 0

Звездата на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд страдаше от липса на игрово време през изминалия сезон на "Олд Трафорд", което обаче не му попречи да направи страхотно Световно първенство в Русия с екипа на Англия. След като Висшата лига се завърна обаче, атакуващия играч продължава да "търка пейката" при Жозе Моуриньо и това може да доведе до раздяла с "червените дяволи".

Изданията в Англия пишат днес, че букмейкъртите вече приемат залози за това кой ще е новият тим на Маркъс Рашфорд. Интерес към него не липсва, като на Острова за потенциални бъдещи тимове за крилото са смятани Евертън, Челси, Арсенал и Тотнъм, но интерес има и от Борусия Дортмунд, Реал Мадрид и Барселона.

В последния мач на Юнайтед Рашфорд се появи като смяна срещу Бърнли при победата с 2:0, но си изпроси глупав червен картон, заради който ще пропусне предстоящите срещи с Уотфорд, Уулвърхямптън и Дарби Каунти.

По време на почивката за мачовете от турнира Лига на нациите, английският национал вкара две попадения, като първо бе точен при загубата с 1:2 от Испания, а след това и при минималната победа с 1:0 над Швейцария. Как Саутгейт коментира това, че Рашфорд седи на пейката на "Олд Трафорд", четете в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички