Моуриньо: Погба иска да напусне? Не съм чул подобно нещо


Моуриньо: Погба иска да напусне? Не съм чул подобно нещо
Снимка: Getty Images / Guliver

1556 0

Спекулациите за напускането на Пол Погба в посока Барселона не стихват, като най-вече в Англия са сигурни, че френският халф е категоричен в желанието си да не играе под ръководството на Жозе Моуриньо. Португалският мениджър обаче не вярва на спекулациите и обяви пред медиите, че Погба няма никаква намерение да напуска "Олд Трафорд".

"В момента нямам представа какво ще става с Погба. Единственото нещо, в което съм сигурен е, че играчът никога не ми е споделял, че иска да напуска клуба", разкри Моуриньо по време на пресконференция преди мача срещу Уотфорд.

"Погба се завърна при нас малко след Световното, така че ние сме вече почти два месеца заедно. В това време той никога не е говорил за напускане.

САМО ЕДНО МОЖЕ ДА ЗАДЪРЖИ ПОГБА В ЮНАЙТЕД

"Мога да коментирам само това, което е реално, но за това, което чета или това, което слушам. Нямам директна връзка с хората, които пишат някакви неща...", подчерта Жозе Моуриньо. Въпреки думите на Специалния, Юнайтед вече работи по привличането на заместник на Погба. Кoй е той - вижте в този материал на Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички