Юнайтед с пореден опит да вземе бранител на Интер


Юнайтед с пореден опит да вземе бранител на Интер
Снимка: Guliver/GettyImages

29757 0

Отборът на Манчестър Юнайтед ще опита за поредна година да вземе в редиците си бранителя на Интер Диего Годин. Жозе Моуриньо се опита да вземе защитника още когато бе начело на тима от „Олд Трафорд“ през 2018-та година, но тогава уругваецът отказа офертата на „червените дяволи“.

„Отказах офертата на Манчестър Юнайтед тогава, защото исках да остана в Атлетико Мадрид“ заяви тогава Диего Годин. Вместо да отиде в тима от Манчестър, 34-годишният бранител реши да премине в тима на Интер, където бе желан от Антонио Конте. Уругваецът има договор за 3 години на „Джузепе Меаца“, но вече започва да се говори за неговото напускане. Според „Кориере дело Спорт“ Оле Гунар Солскяер би имал желание да го докара на „Олд Трафорд“. ‘SempreInter ‘ пък пише, че Интер обмисля сериозно бъдещето на Диего Годин, след като футболистът не впечатлява при Антонио Конте.

Уругвайският защитник е стартирал в едва 11 от 25-те срещи на Интер в Серия А до момента през сезона като партньор на Стефан де Врай и Милан Шкриняр в центъра на отбраната. А ето кой друг се нарежда в трансферния списък на Манчестър Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички