Манчестър Юнайтед напира за крило на Атлетико Мадрид


Манчестър Юнайтед напира за крило на Атлетико Мадрид
Снимка: Getty Images/Guliver

31001 0

Въпреки отмяната на футболни срещи из цяла Европа заради пандемията от коронавирус, тимовете вече се готвят за следващата кампания. Манчестър Юнайтед се надяват да подпишат с някое голямо име от европейската сцена през следващото лято. Според ‘ESPN’ представители на „червените дяволи“ вече са се срещнали с агента на крилото на Атлетико Мадрид Тома Лемар за потенциален трансфер.

Френският халф пристигна в Атлетико Мадрид през лятото на 2018-та година, но не би било пресилено да се каже, че за момента представянето му на „Уанда Метрополитано“ е провал. Лемар иска да напусне „дюшекчиите“, тъй като се надява да играе по-често. Футболистът е все още само на 24 години, а Манчестър Юнайтед проявяваше интерес към него още през сезон 2016/17, когато той бе в тима на Монако.

Лемар все още има три години от настоящия си договор с Атлетико Мадрид, което означава, че той няма да излезе евтино на „червените дяволи“. От Юнайтед обаче смятат, че силният му ляв крак и креативността, която притежава, могат да са от полза за следващата кампания. А ето коя легенда на "червените дяволи" може да стане посланик на отбора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички