Бивш играч на Арсенал: Обамеянг липсва на Юнайтед, за да станат голяма сила


Бивш играч на Арсенал: Обамеянг липсва на Юнайтед, за да станат голяма сила
Снимка: Getty Images/Guliver

2299 0

Бившият нападател на Арсенал Пол Мърсън смята, че на Манчестър Юнайтед им е нужно да привлекат само един футболист, за да станат голяма футболна сила. Според него, става дума за нападател, за звездата на "артилеристите" Пиер-Емерик Обамеянг.

"Обамеянг е точно този играч, който им липсва. Той е голмайстор, а голмайсторите са безценни. Ако вземат него и още някой като Джак Грийлиш, ще станат голяма сила. Манчестър Юнайтед има нужда от някой, който ще вкарва 20-25 гола за сезон, а това е нещо, което Обамеянг умее. Той вкарва по 25 гола без дори да се изпоти", коментира Мърсън, цитиран от "Sky Sports".

"Добавете към това Грийлиш, ако могат да го купят, освен това имат Бруно Фернандеш, който играе зад нападателя. Тогава Манчестър Юнайтед ще бъде силен отбор. Ако погледнете Юнайтед и начина, по който играха срещу Манчестър Сити преди няколко седмици, реших, че са много, много добри. Гледаш ги и си мислиш, че имат шанс", допълни британецът. Има обаче опасност Обамеянг да заиграе в Испания. Вижте подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички