Звезда от Висшата лига оглавява трансферната листа на Манчестър Юнайтед


Звезда от Висшата лига оглавява трансферната листа на Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

19528 0

От Манчестър Юнайтед са категорични, че през лятото искат да се подсилят с нов нападател, независимо, че имат Антони Марсиал, Маркъс Рашфорд, Мейсън Грийнуд и Игало, който е под наем. Голямата цел за мениджъра е Оле Гунар Солскяер е звездата на Тотнъм - Хари Кейн и именно той главява трансферната листа на "червените дяволи". 

Все повече се засилват спекулациите, че английският национал няма да остане при "шпорите", като до този момент Жозе Моуриньо не може да покаже, че ще надгради върху постигнатото от Маурисио Почетино. Кейн не е доволен от факта, че Тотнъм не може да се бори за големите трофеи и не е спечелил нито един досега. Именно това го подтиква и към напускане.

Ясно е, че подобен трансфер няма да се получи никак лесно. Най-вече заради тежките преговори, които се водят с боса на лондоначани Даниел Леви. Смята се, че ще поиска поне 150 млн. паунда, за да се раздели с голямата си звезда, което е умопомрачителна сума. Друг нападател, който влиза в списъка на Солскяер е Тимо Вернер от Лайпциг. Той вече има4 гола в 8 двубоя в Шампионска лига и още 21 в Бундеслигата. Ливърпул също иска звездата на Лайпциг, но Юнайтед ще гледа да изпревари за сделката. А кои са останалите нападатели, които могат да превърнат Манчестър Юнайтед в машина - вижте в нашата галерия.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички